89374
Brak okładki
Książka
W koszyku
Technologia przetwórstwa mięsa / Adam Olszewski. - Wyd. 1 (dodr.). - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2006. - 363, [1] s., [24] s. tabl. kolor. : il. ; 24 cm.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63 (nr inw. 62875) (1 egz.)
Czytelnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 63 kp. (nr inw. 62777) (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Podręcznik do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej